Nightlife

Acasa » Informatii utile » Nightlife

Taverna Olteanului
Stațiunea Rânca, DN67C (Transalpina) nr. 76 -76A, jud. Gorj, România
Telefon: +40720 133 333, +40728 001 000
Email: info@tavernaolteanului.ro
Website: www.tavernaolteanului.ro
Taverna Olteanului este situată pe Transalpina în Stațiunea Rânca, restaurantul și hotelul având condiții de 3***+.
Staţiunea Rânca este situată la circa 19 km de oraşul Novaci. Din Novaci în Rânca se poate ajunge cu maşina, timpul aproximativ fiind de 16 minute.

Restaurant Tobo
Baia de Fier, ieșire Peștera Muierilor
Telefon: 0722 166 555
Email: rezervari@pensiuneatobo.ro
Website: www.pensiuneatobo.ro
Restaurantul Tobo are o capacitate de 70 de persoane (40 în interior/ 30 pe terasă și foisor). Puteţi încerca o varietate de mâncăruri tradiționale din zona Olteniei și, mai ales, renumitul "tocan de oaie".
Staţiunea Baia de Fier este situată la 10 km de oraşul Novaci. Din Novaci în Baia de Fier se poate ajunge cu maşina, timpul aproximativ fiind de 14 minute.

Restaurant Andreea
Baia de Fier nr. 932, jud. Gorj
Telefon: 0253 462 574, 0253 461 230, 0745 072 662 (Mihaela Mihuțescu)
Website: www.pensiuneaandreea.ro
Pensiunea Andreea vă oferă ocazia de a petrece momente de liniște. Vă oferă preparate gustoase din bucătăria românească.

Doi cocoşi
Str. Tudor Vladimirescu, Horezu, jud. Vîlcea
Telefon: 40746129712
Website: www.doicocosihorezu.ro
Horezu se află la 25 km distanţă faţă de Transalpina şi la 40 km de Rîmnicu Vîlcea, la 70 km de Tîrgu Jiu. Restaurantul poate primi până la 60 de persoane, oferind meniuri preparate în bucătăria proprie. Sala de evenimente este concepută pentru a primi 300 de invitați, are un ring de dans și 30 de mese rotunde. Terasa localului Doi Cocoși are 150 de locuri. În parcarea resortului pot încăpea pana la 100 de autoturisme.

Pensiunea Siva - Restaurant şi Pizzerie
Str. 1 Decembrie, nr. 6A, Horezu, jud. Vîlcea
Telefon: 0350 52 50 60
E-mail: pensiunea.siva@yahoo.com
Website: www.pensiuneasiva.ro
La restaurantul SIVA puteți savura preparate variate aparținând bucătăriei românești, dar și faimoasa pizza pe vatră (preparată la cuptor cu lemne).
Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri în două săli (sala 1- 80 de locuri, sala 2 - 40 de locuri).